top of page

Nova tecnologia GDV

Bio-Well és el primer dispositiu de medició científica del camp energètic, és un sistema revolucionari, no invasiu, que ens permet mesurar, analitzar i visualitzar el camp d'energia humà.

 

El camp d'energía humà és el reflexe més sensible de l'estat físic, emocional i, en alguns casos, espiritual d'una persona.

 

Es prenen les mesures dels 10 dits de les dues mans i a través d'un programa molt sofisticat es crea la imatge del camp d'energia. El principi está basat en la conexió dels dits amb diferents òrgans i sistemes del cos segons els meridians d'acupuntura xinesos.

Per tant, la imatge creada pel dispositiu Bio-Well es basa en la medicina tradicional xina i verificada per 15 anys de pràctica clínica i per cents de metges amb molts mils de pacients.

Bio-Well no és un instrument mèdic. Dona la imatge del camp d'energia i permet veure les transformacions diaries i la influència de diferents situacions i estímuls en el camp d'energía i per tant, en el propi estat de la persona.

XACRES

Una de les imatges que podem veure amb Biowell, és la imatge dels xacres.

Això ens dona molta informació, que pot ajudar a la persona a situar-se en el moment actual i la qual utilitzarem per portar a terme la teràpia

Abans i després d'una sesió de Jin Shin Jyutsu de 30 mínuts

CAMP ENERGÈTIC

Una altre de les imatges és la del camp energètic, que al ser molt visual la persona pot donar-se compte como està realmente la seva energia i quins són els punts dèbils a treballar.

Abans i després d'una sesió de Jin Shin Jyutsu de 30 mínuts

Aquests són només dos exemples del que podem veure  gràcies a aquesta tecnologia, a partir d'aquestes medicions podem veure les reserves d'energia, les emocions que te bloquejades, com es valora, si amaga les seves emocions als demés, si li és difícil expressar els seus desitjos als demés etc...

Una bonica i científica manera d'aprendre d'un mateix

Quan veiem la realitat i no ens podems enganyar, tot és molt més fàcil. 

Vina a probar-ho, et sorprendrà

bottom of page