top of page

Com he arribat fins aquí

Sandra Puig biografia recupera tu paz

Tots tenim el dret de ser feliços, d'entendre, de ser acompanyats i estimats.

Aquesta és una de les conclusions a les que he arribat després d’emprendre el meu camí de creixement personal.

 

Ser terapeuta és el meu propòsit, però no cal que algú amb ansietat hagi d'estudiar tant com ho vaig fer jo, ni llegir tants llibres, ni anar a tants cursos per sanar-se, tal com t’ho explico aquí a la meva bio. Jo he creat un mètode perquè aquest aprenentatge sigui el més fàcil, el més directe i el més ràpid possible.

 

 

He après a ajudar-me i ara puc ajudar-te.

 

Les meves mancances, ferides, fortaleses, personalitat i experiències,

han estat els ingredients que han fet de mi la terapeuta que sóc ara.

 

SI ET VE DE GUST LLEGEIX LA MEVA HISTÒRIA

Als 25 anys, vaig començar a sentir molta ansietat, no podia conduir, ni estar en llocs molt oberts, ni molt tancats. No entenia que em passava, creia que m'estava tornant boja. El metge em va receptar ansiolítics, i me'ls vaig prendre durant 1 any. Els símtomes van disminuir molt, però no era jo mateixa. Al deixar la medicació vaig tornar a ser jo, però amb tots els símptomes d'abans, angoixa, falta d'aire etc..

Vaig tenir clar que volia curar-me i els ansiolítics, tot i que em van ajudar a passar el moment, no eran la solució definitiva.

Aquí va començar el meu camí. Gràcies al metge homeópata (Pau Ibañez), la kinesiologa (Fina Salazar), altres grans terapeutes, les Flors de Bach, molts llibres, cursos i moltes ganes de la meva part, vaig entendre i vaig sortir de l'ansietat.

Va ser essencial entendre com funciona la nostra ment, les emocions i la relació amb el cos. També va ser essencial aprendre a estimar-me de veritat i desfer molts mals entesos que havia après de la societat, pares, professors, etc. El camí no va ser gens fàcil, però vaig aprendre moltes eines, que després he seguit perfeccionant i són les que segueixo utilitzant amb mi i amb els meus clients.

Els meus estudis principals van ser sobre: Flors de Bach, Kinesiologia, Brain Gym, Coaching, i especialment Jin Shin Jyutsu de la ma del mestre Chaoky El Ahel. Segueixo estudiant, aprenent i descobrint tot el que em pot ajudar a mi i als meus clients. Tot el que ensenyo ho he passat pel filtre de la meva experiència.

bottom of page