top of page

Testimonis

Molts cops he volgut explicar i compartir què és el Jin Shin Jyutsu. Tot i que ja fa gairebé dos anys que el vaig descobrir, no em resulta fàcil trobar com descriure-ho. Sí que, en canvi, em resulta molt senzill dir que he descobert que ser feliç és una opció, una decisió que un cop presa, el Jin Shin Jyutsu ajuda a assolir-la i això és el que intento transmetre a tothom a qui puc.

 

Considero que tots i totes tenim traumes, és inherent a la nostra condició humana i hauria de ser assignatura obligatòria mirar-los de cara, entendre'ls i gestionar-los. D'alguna manera, això és el que s'aconsegueix amb una teràpia. I aquesta, en concret, tracta d'anar a l'arrel del present, no només a través de les paraules, sinó també a través de fluxes energètics del nostre cos.

 

Costa d'explicar, sobretot si una és de naturalesa racional. Però els resultats, el com una es va sentint i tot el que va descobrint sobre si mateixa, és una autèntica realitat.

Només sé que li recomano a tothom que puc que ho provi, com a molt pots perdre temps i pocs diners si després consideres que no et serveix, però el que pots guanyar... El que pots guanyar és per sempre. 

M.G. 36 anys

Beneït el dia que vaig rebre una publicitat de la teràpia de la Sandra per gestionar les emocions. En aquell moment jo notava que alguna cosa amb mi no anava bé, molta feina, mancances, pèrdua de vitalitat, energia i una afonia crònica deguda a uns nòduls que tenia en el coll i que no havia pogut solucionar tot i anant molt temps al logopeda.

 

No em va costar gens de trucar-la tot sent jo molt reticent a creure en aquestes coses. Recordo que quan la vaig trucar, alguna cosa amb mi es va començar a despertar, i encara que sentia por, les ganes d’estar millor m’hi van portar. És amb la decisió d’anar-hi que comença la teràpia.

 

Al principi no entenia el que em feia la Sandra, però quan sortia de la seva consulta sempre em sentia relaxada i contenta, això és el que em feia seguir amb les nostres sessions.

 

Al principi sentia molt les emocions i sort n'hi havia d’anar-les explicant, i cada dia era una sorpresa, que la Sandra anava descobrint i desbloquejant, mitjançant també, preguntes que em feien pensar. M’ajudava a calmar els meus enfados, tristeses, pors i altres.

 

Ara amb el temps, sento moltes més coses en el meu cos quan em fa la Teràpia del Jin Shin Jyutsu, i encara que em sembla raríssim, i moltes vegades riem o plorem, sento moviments energètics dins meu, com petites corrents, o canals que vibren i en parts del meu cos sento fred o calor.

 

Gràcies a descobrir tots aquests petits i grans bloquejos en el meu cos, com si fossin branques d’un arbre per on no circulava l’energia, he aconseguit entendre el meu problema real.

 

En la meva vida diària, ara sé que puc afrontar les meves pors, mancances, i sóc molt més capaç d’expressar el que vull.

 

A hores d’ara ja no tinc afonia, i em sento molt més forta per aconseguir els meus objectius,  no em fa tanta por parlar amb la gent, parlo clar, fort i segura.  Ara les coses que em passen les puc relativitzar i gestionar més fàcilment. Em miro al mirall, tal com la Sandra em va ensenyar en un dels seus tallers, i sé que sóc única i el únic que haig de fer és estimar-me i confiar.

 

Tota una gran experiència que recomano.

N.G. 38 anys

Un dia vaig coincidir amb la Sandra en un parc infantil, parlant em va dir que les persones poden canviar i que ella podia ajudar a fer-ho. Jo una mica escèptica vaig demanar-li hora.

 

Després de vàries sessions, va aconseguir que jo fos capaç de veure que al mateix lloc s'hi pot arribar per diversos camins i tots són igual de vàlids, que no cal que tot sigui a la meva manera, que no cal intentar tenir un control absolut sobretot i tothom. Això em va ajudar a disminuir l'estrès i el mal humor i quan sortia de la sessió tenia un nivell de relaxació i pau que no havia sentit mai, no es pot explicar, només es pot sentir però us asseguro que és brutal.

Ara sóc capaç d'agafar-me les coses d'una altra manera i això em reporta més felicitat que per a mi és fonamental per viure.
 

A mi m'ha ajudat a reinventar-me a estar més tranquil·la, no pensava que fos capaç de canviar pensava que cadascú és com és i que no podem fer-hi més, ella és capaç de fer-ho.
 

Gràcies Sandra per fer-m'ho veure.

M.P. 43 anys
S.B 35 anys

El Jin Shin Jyutsu m’ha canviat la mirada.

 

He après a mirar dins meu, a saber què sento realment, identificar què em preocupa o em fa estar malament. Això m’ha permès ser més lliure, triar allò que vull i allò que no, ser més capaç de decidir, posar límits i donar la  importància justa a tot allò que passa.

 

He après a responsabilitzar-me només del que em pertoca i correspon a mi. Aquesta ha sigut la meva màxima alliberació.

 

La rutina, l’estrès, el dia dia , fa que reprimeixi sentiments de coses que em senten malament o que m’afecten per un motiu o altre, perquè hem de continuar, hem de tirar endavant passi el que passi perquè tenim molta feina o moltes coses a fer, molta gent a la que cuidar...

 

En aquesta teràpia he trobat un espai, un moment, per saber com estic de veritat i no de la manera que em penso que estic o que m’auto imposo estar.

 

He après a escoltar-me i em sento més segura. És un canvi de mirada, de perspectiva. Sento que no miro les coses des de mi, sinó des de una perspectiva més global. Les decisions que prenc són fermes perquè són decisions que em surten de dins, i tinc la convicció de que són encertades (sigui quin sigui el resultat) perquè em fan sentir bé i tranquil·la.

 

També em sento més segura a l’hora de tractar amb la gent. Estic al meu lloc, perquè sé qui sóc, què vull i què no, amb fermesa i convicció. També he après a comprendre millor als que m’envolten. Entendre  que tothom actua d’una manera o altra per diferents motius (ja sé que això és obvi, però moltes vegades ho he jutjat) .

 

En definitiva, per mi, el Jin Shin Jyutsu és un periscopi per mirar dins teu que et permet expandir-te cap a fora, cap als altres i cap a la vida amb força, seguretat i amor.

 

Gràcies Sandra

C.P. 56 anys

Jo mai havia sentit parlar del Jin Shin Jhutsu. Si he de ser franca, aquest mot em va sonar a una mena d’art marcial. Estava passant per un moment personal força dolent i complicat. La situació em desbordava, però pensava  que me’n podria sortit tota sola, com en d’altres vegades. Les persones del meu voltant no paraven de dir que busqués ajuda, que no em veien bé. Dotze anys enrere havia patit una depressió i temien que la història es repetís.

 

La idea d’un metge, un psiquiatre o un psicòleg no em feia el pes. Em van parlar d’una terapeuta en gestió d’emocions. Què hi podia perdre? Pitjor no estaria i vaig decidir provar.

 

Realment m’està ajudant a estar en pau amb mi mateixa. Les dificultats que ens va portant la vida, no desapareixen, però els puc analitzar des d’una altra perspectiva i les visc sense perdre el control i mantenint la il·lusió de viure. Intento no deixar que les experiències negatives, que tots tenim en diferent mesura, no arrelin dintre meu.

 

Des del mes de gener la Sandra em practica el  Ji Shin Jhutsu i jo, que soc una alumna aplicada, cada dia faig els exercissis que ella em proposa.

 

Poc a poc, gairebé sense adonar-me, he anat canviant el color del vidre de les meves ulleres i tot el que abans veia gris i fosc ara és ple de color.

 

La meva família, que son els qui em coneixen millor, noten un canvi espectacular en mi. Però el més important de tot, és que jo em sento diferent.

 

Gràcies Sandra per mostrar-me el camí.

bottom of page